Badkläder

Alla vill väl känna sig fina även på stranden? Utbudet av badkläder för både kvinnor och män har fullkomligt exploderat de senaste åren och badkollektionernas visningar är ofta väldigt påkostade och får otroligt mycket publicitet.

Det finns massor av olika modeller av badkläder, speciellt för kvinnor. Bikinis, baddräkter, monokinis m.m. För männen är det fortfarande de traditionella badshortsen som gäller, dock i varierande längder.

Det finnas många olika märken på badkläder, och nästan alla stora modeföretag har en badklädes kollektion. Den senaste tiden har badkläder från surfmärken som Billabong blivit allt mer populära.

Att handla badkläder över internet kan vara ett bekvämt alternativ då man kan få prova kläderna hemma i lugn och ro. Förutom just badkläder säljs det även en mängd med tillbehör såsom saronger, badskor, strandväskor och andra passande accessoarer.

Det säljs även badkläder som är speciellt anpassade för simning som sport. När man tävlar i simning är badkläderna otroligt viktiga. Små detaljer på kläderna kan avgöra flera hundradelar i tid.

Köp Badkläder på Internet

Här finns butiker på nätet som säljer badkläder.
Dress-for-less har ett enormt stort utbud av badkläder både för tjejer och killar. Välj mellan hundratals moderna och snygga badshorts, boardshorts, bikini, baddräkter etc.
Besök Dress-for-less
Nelly har ett stort utbud av badkläder för både män och kvinnor. Definitivt en webshop du bör kolla in om du är på jakt efter badshorts eller bikini. De har dessutom badkläder från kända klädmärken som Armani, Calvin Klein, Vitamin A och Salinas.
Besök Nelly
Klädestyper
Klädesmärken