Badshorts

Badshorts För männen är det snygga badshorts som gäller på stranden eller vid poolen.

Längden på shortsen kan variera beroende på vad som är mode just nu, men vanligast är att de slutar ovanför knät. En del modeller sitter liter lösare och hålls uppe antingen av en resår eller snöring. Andra är gjorda av material som smiter åt och är tajtare.

Surfarshorts kallas de shorts som surfare brukar använda. Det är en liten längre modell som slutar under knät, ofta har de starka färger och fina mönster som t.ex. exotiska blommor. Självklart behöver man inte surfa för att bära dessa. Det är faktiskt så att under de senaste åren har väldigt många börjat använda detta, speciellt ungdomar. Så gå efter ditt eget tycke och smak!

Det har även blivit på modet att använda boxershorts under badshortsen, något som många dock anser ohygieniskt. Men det beror helt på tillfälle: används badshortsen som vardagsplagg för semestern är underkläder under helt OK, men ska man bara ta ett dopp ska det vara utan.

De stora kedjorna och internationella märkena har självklart badshorts i sina kollektioner och dessa går naturligtvis att köpa över Internet.

Köp Badshorts på nätet

Hitta butiker online som säljer badshorts/boardshorts.
Dress-for-less har ett sort utbud av moderna badshorts som du inte får missa i din jakt på badshorts eller boardshorts.
Besök Dress-for-less
Nelly satsar inte bara för kläder till män utan även badkläder, och då främst badshorts. Låt dig inte missa deras moderna utbud av badshorts.
Besök Nelly
Klädestyper
Klädesmärken