Bikini

Bikinin är tillsammans med baddräkten det vanligaste badplagget för kvinnor. Man skulle kunna tro att bikinin är en relativt ny uppfinning då den kan vara ganska avslöjande. Men faktum är att man funnit bevis som visar att kvinnor burit plagget redan före Jesus födelse.

Dock introducerades den moderna bikinin först på 40-talet av Lous Réard. Namnet på plagget tog han från en atoll i Marshallöarna, Bikiniatollen. Från början kallades det för "the atom", men efter att att USA utfört väldigt uppmärksammade kärnvapenprover i Stilla havet valde man att byta namn till bikini.

Modet inom bikinin har också varierat genom årtiondena, och de har varit mer och mindre avslöjande genom åren.

Bikinin finns i flertalet olika modeller som t.ex., microkinit, monokini, halterneck. Push up m.m. Allt för alla kroppstyper!

Köp Bikini på Internet

Hitta din Bikini Shop på nätet så du kan vara unik på beachen.
Dress-for-less har ett sort utbud av moderna bikinis i sin e-butik från bl. a DKNY, O`Neill och Calvin Klein.
Besök Dress-for-less
Nelly har ett enormt stort utbud av snygga och moderna bikinis. Med över 60 bikins från populära klädesmärken så som Armani Calvin Klein, Ed Hardy, Vitamin A och Salinas, så får du inte missa detta utbud om du letar bikini.
Besök Nelly
Lindex är en av Sveriges största butiker som säljer kläder för kvinnor. De har givetvis inte missat att ta in bikini i deras utbud av badkläder. Här hittar du samma utbud som i deras butiker och du kan dessutom retunera produkterna i deras fysiska butiker runt om i landet om det inte skulle passa. Besök Lindex Shop Online
Klädestyper
Klädesmärken