Hanky Panky

Hanky Panky är ett amerikanskt märkte som startades av Gale Epstein och Lida Orzeck år 1977 och som kommit fram starkt under senare år. Det älskas av miljoner kvinnor jorden runt och många hollywoodkändisar bär Hanky Panky underkläder.

Hanky Panky thong har till och med blivit framröstad av den amerikanska tidningens In Style som den skönaste stringen. Även här i Sverige är Hanky Panky mycket omskrivet i tidningar och finns nämnt på ett otal stora modebloggar och är ständigt i de glossiga magasinen.

Ungt, snyggt och bekvämt beskriver Hankys underkläder perfekt och de gör underkläder för alla tillfällen. Allt från dess vardagliga Hanky Panky trosa till deras speciella Brides Undies.

Köp Hanky Panky

En lista med seriösa online butiker där du kan hanky panky underkläder.
Nelly har ett stort utbud av Hanky Panky underkläder för kvinnor. De har bland annat Hanky Panky Low Rise Thong, Boyshort och andra Hanky Panky modeller i olika kolörer. Besök Nelly
Uppercut är en butik som inriktar sig bara på underkläder för både killar och tjejer. De har ett stort utbud av Hanky Panky trosor att välja mellan.
Besök Uppercut
Klädestyper
Klädesmärken