Märkeskläder

Märkeskläder Nästan alla kläder man kan köpa nuförtiden är märkeskläder på ett eller annat sätt. Man förknippar ofta namn som J. Lindberg, Nike eller Armani när man hör märkeskläder. Men märkeskläder är ett relativt nytt fenomen, som uppkommit de senaste hundra åren. Bland de äldsta riktigt stora klädesmärken är som Lious Vuitton, och Levi's som är från 1800-talet. På tidigt 1900-tal kom många nya, som Adidas och Lacoste, och de senaste 50 åren har otaligt många nya tillkommit, allt från Esprit till Nike.

Alla har vi våra egna favoritmärken. Tyvärr kanske inte dessa alltid finns att köpa i Sverige. Då är Internet ett bra alternativ när man vill köpa något plagg man inte kan hitta i butikerna här hemma. Ibland kan det också vara så att ett plagg är slut i just ens egen storlek eller önskad färg i butik. Då kan man titta på märkets hemsida, då det kan finnas kvar i webbshoppen.

Majoriteten av dagens stora märken och butikskedjor har idag egna hemsidor där man kan beställa deras kläder. Att handla märkeskläder online är något som ökat explosionsartat de senaste åren och blir bara vanligare av den enkla anledningen att det är snabbt, enkelt och bekvämt.

Köp Märkeskläder

En lista med seriösa online butiker där du kan köpa märkeskläder.
Dress-for-less är förmodligen den nätbutik som är billigast och har störst utbud av märkeskläder. De säljer kläder från över 250 olika märken så som Dolce & Gabbana, Lee, O`Neill och Tommy Hilfiger. Spara upp till 70% jämfört med ordinarie pris.
Besök Dress-for-less
Nelly är en av Sveriges största nätbutiker som säljer märkeskläder. Här hittar du kläder för både män och kvinnor. I utbudet finner du Armani, Björn Borg, Dolce & Gabbana och många fler.
Besök Nelly
Halens är ett känt företag och nätbutik i Sverige med utbud både för män, kvinnor och barn. Deras utbud består av märken som Nike, PlayBoy, Prada, Ray Ban m.m
Besök Halens
Uppercut säljer underkläder till killar och tjejer från märken som Calvin Klein, Björn Borg, Diesel, Hugo Boss, Svea, Tiger of Sweden m.m
Besök Uppercut
Stella Kei Store har ett stort utbud av kläder för tjejer med märken så som Lacoste, Miss Sixty, Georgio Armani och Hanky Panky.
Besök Stella Kei Store
Fashionisland säljer kläder för män och med ett stort och unikt utbud. Många kläder, accessoarer och andra prylar kommer från kända tillverkare så som Adidas, Reebok och Scotch&Soda.
Besök Fashionisland
Klädestyper
Klädesmärken