Skor

Skor finns i alla möjliga varianter, för alla möjliga tillfällen och för alla typer av människor. Många menar att skon säger mest om vem man är som person i hela outfiten.

På skofronten finns allt. Det finns speciella idrottsskor, som fotbollsskor eller löparskor. Det finns flera olika sorters finskor som passar till olika tillfällen. Exempelvis ska man ha lackskor till frack medan ett par så kallade loafers passar bättre till en vanlig kostym.

Skor är en viktig del av en dresscode. Rätt eller fel skor kan bära eller brista för en hel utstyrsel. Har man världens snyggaste och dyraste kostym men har fel skor till så kommer folk höja ögonbrynen i alla fall.

För tjejer finns det högklackade skor i flera olika modeller och vissa kan vara besvärliga att gå i. Att en sko är snygg är kanske viktigt men bekvämligheten är nästan det viktigaste. Skavsår och onda fötter är bland det värsta som finns. Och skor som man inte kan gå normalt i är bara misslyckat.

Skor finns i alla färger och i alla material man kan tänka sig. På senare år har läderstövlar och kängor varit populärt under de kallare delarna på året medan tygskor varit populärt under sommaren.

Givetvis kan du hitta riktiga fynd på Internet - både genom att hitta billigare skor online än i en butik men även genom modeller som inte finns i dina lokala skobutiker.

Klädestyper
Klädesmärken