Solglasögon

Solglasögon På sommaren och när vi vistas i soliga miljöer är solglasögon en given accessoar i vår outfit. Både för kvinnor och män. Solglasögon är inte bara ett snyggt tillbehör utan skyddar även våra ögon mot skadliga UV-strålar.

Den moderna solglasögon har funnits i ungefär 100 år. I början på 1900-talet introducerades de första, och de blev populära genom att de första stumfilmsskådespelarna hade på sig dem. Sedan dess har solglasögon utvecklats hela tiden, och finns nu i ett otal olika varianter och moden.

Idag går det även att beställa solglasögon som är skräddarsydda just efter en egens behov, t.ex. om man har något synfel så kan man få tonade glas med den styrkan man behöver.

Solglasögon går bekvämt att beställa hem från internet, de finns i alla prisklasser. Allt från dyra designermärken till vanliga billiga solglasögon.

Det finns många modeller att välja mellan. Allt från den klassiska pilotbågen, till de mer speciella solglasögonen som kommit mer de senaste åren.

Köp Solglasögon

Här är en lista med butiker på Internet som säljer solglasögon.
Raffaello Network är en av nätets största butiker som säljer märkeskläder och accessoarer. De har ett enormt stort utbud av snygga solglasögon som delvis består av Gucci solglasögon, Christian Dior solglasögon, Ray Ban solglasögon, Armani solglasögon, Prada solglasögon och mång fler. Butiken skickar från England vilket gör att du slipper svensk moms! Besök Raffaello Network
Yoox.com är en ledande märkesbutik på Internet som säljer till större delar av världen och då givetvis även till de nordiska länderna. Utbuded är stort och det finns över 300 olika modeller av solglasögon (Eyewear) från märken som Prada, Dior, Gucci, Armani och många fler. Yoox.com bjuder dig just nu på fraktkostnaderna! Besök Yoox.com
Vintage Solglasögon har ett stort utbud av unik solglasögon till rimliga priser. Deras utbud består delvis av pilot-brillor, klassiska, oversized och för skiing. Besök Vintage Solglasögon
Accessoarer