Stay-Ups

Stay Ups är ett bra alternativ till den klassiska förgrenande strumpbyxan när man bär kjol eller klänning. Skillnaden mellan strumpbyxor och Stay-Ups är att Stay Ups istället består av två separata strumprör som hålls uppe på låret med hjälp av ett resårband, vars insida är klädd med en tunn silikonhinna eller liknande för att ge bättre fäste. Stockings är väldigt snarlikt Stay-Ups men med en liten skillnad. Stockings stannar inte uppe av sig själv och kräver att man använder höfthållare, något som inte är ett krav med Stay-ups.

Stay Ups kan med fördel användas när man har en tvådelad outfit då man inte riskerar att få en synlig kant av underbyxorna.

Stay Ups finns i en mängd olika utförande. Vanliga utseende är de naturligt hudfärgade, mönstrade eller fisknät varianten. De flesta modellerna är lårhöga och gjorda i nylon, ofta med en dekorativ spetskant högst upp. Stay Ups kan köpas i olika denier, vilket är en måttstock på hur tjocka och slitstarka ett par nylonstrumpor är. Vanligaste tjockleken är 20-40 den.

Köp Stay-ups

Här nedanför finner du butiker som säljer stay-ups på Internet.
Lindex erbjuder ett inspirerande prisvärt mode som uppdateras kontinuerligt. Lindex online shop har samma utbud som Lindex butiker och såldes även stockings och stay-ups. De varor du köper på Internet kan du retunera i de fysiska butikerna och vilket verkligen underlättar shoppandet. Besök Lindex Shop Online
Nelly har ett flertal modeller av Stay-ups och Stockings i sitt utbud som du bör ta en titt på. Besök Nelly
Halens har ett begränsat utbud av stay-ups i sin butik som kan vara värt att ta en titt på. Besök Halens
Klädestyper
Klädesmärken